Vlastuin Metaalbewerking BV

Al meer dan 20 jaar specialist in dak- en wandbeplating

Vlastuin Metaalbewerking BV is in 1989 als eenmanszaak gestart en is actief in constructiewerk, productie en montage van trappen, hekwerken, spanten, lateien, dak- en wandbeplating.

Vakkundig en vertrouwd

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van getrainde en ervaren vakmensen. We staan gereed om al uw constructie- en beplatingsprojekten tot in perfectie uit te voeren. Zowel in de uitstekend ingerichte werkplaats als op de bouwplaats.

Knip- en zetwerk

Sinds 2010 kunt u bij ons ook terecht voor alle plaatsoorten, knip- en zetwerken.  U kunt hierbij denken aan:

  • afwerking dak- en wandbeplating
  • zetwerk voor staal/machinebouw
Vlastuin Metaalbewerking BV is hét adres voor al uw zetwerk tot maximaal 6x6000mm.
  • snelle levering
  • nauwkeurig volgens uw specificatie of tekening
  • concurrerende prijzen
Kijk eens rond op deze internetpagina's

Op deze site vindt u een aantal van de door ons uitgevoerde projekten. Mocht u niet vinden wat u zoekt; bel ons dan eens voor verdere informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave, we zullen u niet teleurstellen.

Het team van Vlastuin Metaalbewerking BV

Links

Kingspan Duurzame Bouwsystemen

De Kingspan Group plc werd in 1972 in Ierland opgericht als klein familiebedrijf dat zich bezighield met het fabriceren van metalen gevelbekleding en gewalste constructieprofielen. In 1977 introduceerde het bedrijf haar eerste geïsoleerde sandwichpaneel. Momenteel vertegenwoordigt de fabricage van geïsoleerde sandwichpanelen meer dan een derde van de totale omzet van de Kingspan Group plc.